Όροι Ενοικίασης

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

α. Ηλικία οδηγού: Για τις κατηγορίες A,B,C,D,E,J το ελάχιστο όριο ηλικίας να είναι 23 ετών με δύο χρόνια εμπειρίας από την απόκτηση διπλώματος.

β. Δίπλωμα οδήγησης: Να διαθέτει άδεια οδήγησης Ελληνική, ή Ευρωπαϊκή (για τις χώρες της Ε.Ε.) ή Διεθνή άδεια οδήγησης (για τις χώρες που δεν ανήκουν στην Ε.Ε.). Πρόσφατα και προς ενημέρωση υποψηφίων επισκεπτών που θα μεταβούν στην ΕΛΛΑΔΑ και θα θελήσουν να ενοικιάσουν ένα αυτοκίνητο, τους ενημερώνουμε ότι ψηφίστηκε στην Βουλή νόμος τον Απρίλιο 2018 και πλέον: οι Αμερικάνοι, οι Αυστραλοί, οι Καναδοί και οι Κινέζοι που θα επισκέπτονται την Ελλάδα και θα θελήσουν να ενοικιάσουν ή να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο θα πρέπει να έχουν εκτός από την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου της χώρας τους και την Διεθνή άδεια οδήγησης.

γ. Δεν ζητάμε προκαταβολή για την κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου αλλά μας πληρώνετε κατά την άφιξή σας με την υπογραφή συμβολαίου ενοικίασης αυτοκινήτου. Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι να μας ενημερώνετε έγκαιρα (10 μέρες τουλάχιστον) για τυχόν ακύρωση της κράτησης χωρίς κανένα οικονομικό κόστος.

δ. Πολιτική καυσίμου: Το όχημα να επιστρέφει πίσω με καύσιμο τόσο όσο παραδόθηκε.

ε. Έλεγχος αυτοκινήτου για τυχόν μικροζημιές από προηγούμενο ενοικιαστή και σημείωση αυτών στο σχεδιάγραμμα του συμβολαίου ενοικίασης.

στ. Τροχαίες παραβιάσεις: Όλα τα πρόστιμα από παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και συνέπειες από διοικητικές κυρώσεις θα βαραίνουν τον μισθωτή.